Tipăreşte pagina

Scandal după ce în câteva hoteluri vesela era spălată cu perii de toaletă!

Trei hoteluri de cinci stele din China se află în centrul unui scandal din cauza încălcării regulilor de igienă de către cameriste. Angajatele care se ocupau de curăţenie spălau vesela din cameră cu periile de toaletă şi frecau podeaua cu prosoape înmuiate în apa de toaletă.

Un reporter chinez s-a angajat ca stagiar la hotelurile Kempinski, Shangri-La şi Sheraton şi pe parcursul unei zile a filmat activitatea cameristelor cu o cameră ascunsă.

El a reuşit să înregistreze momentul când o angajată a spălat podeaua cu un prosop înmuiat în apă de toaletă, după care a folosit peria de toaletă pentru a spăla coşul de gunoi şi vesela din cameră.

De asemenea, înainte de a pune lenjeria curată pe pat, cameristele o aruncau direct pe podea. Cele trei hoteluri sunt situate în provincia chineză Heilongjiang, iar preţul unei camere variază între 120 dolari şi 420 dolari pe noapte. Autenticitatea materialelor video a fost confirmată de autoritățile locale.

Acum, organizațiile responsabile cu sănătatea şi managementul în sfera turismului intenționează să organizeze o întâlnire pentru a discuta această situație.

Sursa: rador.ro

Login to post comments