Tipăreşte pagina

Crap în sos picant de roşii şi ceapă. Află din secretele unei reţete lipoveneşti

Am gătit mult peşte în ultima vreme. Şi m-am văzut pusă în situaţia de a-mi pune mintea şi imaginaţia la încercare pentru a crea fel şi fel de preparate noi cu peşte. Ultima dată am încercat o reţetă de crap în sos picant de roşii şi ceapă, o mâncare care poate fi servită alături de o garnitură de orez sau de cartofi şi pentru care m-am inspirat din reţetele tradiţionale ale lipovenilor. Secretul acesteia este să rumeneşti peştele înainte de a-l pune în mâncare.


Crap în sos picant de roşii şi ceapă – Ingrediente:

4 medalioane de crap
zeama de la o lămâie
½ linguriţă chimion măcinat
½ liguriţă chili
¼ linguriţă turmeric
½ linguriţă piper
1 ½ linguriţă sare

Vezi mai multe rețete AICI -  Marea Carte de Bucate

3 căţei usturoi, pisaţi
1 linguriţă ghimbir, dat pe răzătoarea mică
3 roşii, tocate
1 ceapă, tocată fin
1 lingură ulei
1 linguriţă bulion
1 cană apă
1 linguriţă oţet
1 linguriţă unt
7 crenguţe cimbru
1 ardei iute, fără seminţe
coriandru tocat şi lămâie

Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Alte rețete recomandate:

Urmărește AICI mai multe clipuri cu REȚETA ZILEI

Login to post comments