Ingrediente
2 litri de zer (de branza de vaci)
1 morcov
1 ceapa
2 linguri de malai
sare
500 g cartofi
Afla modul de preparare pe Bucataria lui Radu
Alte rețete recomandate:
Ciorba de stână din Moneasa e cunoscută și în Parâng și în Ceahlău sub numele de Sârbușcă ori Sărbușcă. Nemtenii de urcă către izvoarele Barnarului și Bicazului îi pun și smântână, să se îndesească.
Ingrediente
2 litri de zer (de branza de vaci)
1 morcov
1 ceapa
2 linguri de malai
sare
500 g cartofi
Afla modul de preparare pe Bucataria lui Radu
Alte rețete recomandate:
Cercetătorii au dezvoltat o tehnică de „biopsie lichidă”, care ...
România a importat 59.369 tone de roşii în primele nouă luni din ...
Cei care vor să atragă fonduri europene prin Programul Operaţional pentru ...
Agenţia pentru Finanţarea Investițiilor Rurale recomandă Unităților ...
În perioada 23-24 ianuarie 2018 în Parcarea Instituției ...
Muzeul Etnografic al Transilvaniei este prima instituţie din ...
Alpinistul român Horia Colibăşanu, timişoreanul care a reuşit să ...
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă ...
Turiştii care urcă la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş pot vizita ...
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea va fi prezent ...
Specialişti ai Universităţii italiene Udine, sunt până pe 28 ...
Meteorologii atenţionează că vremea se înrăutăţeşte în jumătatea de ...
O varietate de ceapă persană ar putea avea un impact major în lupta ...
În anotimpul rece oamenii beau mai mult ceai decât în mod ...
În perioada 19 - 28 ianuarie 2018 va avea loc, la Berlin, Germania, cea ...