Tipăreşte pagina

Crap la grătar cu salată mediteraneană

Am citit recent într-o carte că asocieri recomandate pentru carnea de crap sunt cele cu verdeţuri cu conţinut scăzut de glucide, anans, papaya, fructe dulci-acrişoare, fructe dulci, fructe uscate. Credem că dacă vei prepara această reţetă de crap la grătar cu salată mediteraneană este exact combinţia perfectă.


Crap la grătar cu salată mediteraneană – Ingrediente
4 bucăţi de crap (800 g fiecare)
4 crenguţe cimbru
1 legătură pătrunjel
2 lămâi
6 linguri ulei de măsline
2 roşii
1 ceapă roşie
1 castravete
50 g rucola
1 salată iceberg mai mică
60 g măsline negre
150 g brânză feta
4 linguri oţet balsamic
sare de mare 
Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

 Vezi mai multe rețete AICI -  Cartea de bucate AS

Alte rețete recomandate:

 

Login to post comments