Tipăreşte pagina

ZILE LIBERE 2018. Câte mini-vacanțe vor fi în 2018

Anul Nou abia a început și, după minivacanță, de Crăciun și Revelion, deja ne gândim la următoarele zile libere din 2018.

Bucurie maxima, urmatoarea zi libera este chiar in ianuarie – pe 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Romane). Dupa aceea, insa, pana de Pasti (duminica 8 aprilie si luni, 9 aprilie), ne putem lua gandul de la alte zile libere.

Urmeaza marti, 1 mai (Ziua Muncii). Daca iti iei liber luni, 30 aprilie, ai putea spera la o minivacanta, dar sansele sunt destul de slabe ca Guvernul sa o declare libera.

De Rusalii, 27 si 28 mai (duminica si luni), vom avea parte de o minivacanta de 3 zile, urmata de o noua zi libera, vineri, 1 iunie (Ziua Copilului). Ar fi prea frumos sa se lege aceste zile libere, dar tot se pot lega 3 zile pentru o minivacanta!

Urmatoarele zile libere vor fi miercuri, 15 august (Sf. Maria), vineri 30 noiembrie (Sf. Andrei), sambata 1 decembrie (Ziua Nationala). Daca ziua de Sf. Maria n-o putem lega cu nimic, nu acelasi lucru se poate spune de ziua de Sf. Andrei. Nu “pierdem” decat Ziua Nationala, care pica sambata, dar tot sunt 3 zile de minivacanta de care ne putem bucura.

Ultimele zile libere ale anului sunt cele de Craciun, marti 25 decembrie si miercuri 26 decembrie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.